David

van Ouwerkerk

- oprichter van Sign division

Reclame is iets waar ik mijn creativiteit in kwijt kan. Ook al zijn het af en toe lange dagen. Ik heb 13 jaar geleden de juiste keus gemaakt!

"communication is key"

Als ik één ding heb geleerd dan is het wel dat communicatie één van de belangrijkste dingen is in het bedrijfsleven. Vandaar dat ik mijn uiterste best doe dat dit zo goed mogelijk verloopt.

"geduld is een schone zaak"

Overhaasten is nooit goed. Daarom kunt u bij mij altijd terecht voor advies of vragen!

Meer dan 10 jaar ervaring

In deze jaren zijn er veel fouten gemaakt, en is er veel geleerd. Alles wat ik mee breng als ik bij u werkzaamheden kom verrichten.

Altijd Garantie

Omdat ik weet dat ik goed ben in mijn werk en altijd 100% mijn best doe, geef ik garantie op mijn werk. Mocht er wat zijn lossen we het samen op.

Vanaf kleins af aan wist ik het al.

Van een droom naar de werkelijkheid

Zelfs op de basisschool was ik al aan het tekenen, stickers aan het plakken en hier voor ontwerpen aan het maken. Dit is iets wat ik mee kreeg van mijn oom, die toen der tijd al een reclamebedrijf had. 

856+

Klussen succesvol afgerond

10+

Jaar ervaring

100%

Inzet

365

Dagen per jaar bereikbaar

over mij

Zelfs op de basisschool was ik al aan het tekenen, stickers aan het plakken en ontwerpen aan het maken. Dit is iets wat ik mee kreeg van mijn oom. Waar ik snuffelstage mocht lopen toen ik 13 jaar was. Mijn eerste kijkje in de reclamewereld. 

Op de middelbare school leerde ik steeds meer over het vak: Allround Signmaker. Waar ik de basis technieken leerde van het ontwerpen en kleding bedrukken. Toen wist ik het zeker. Ik ga later een reclamebedrijf starten.

Met die gedachte ben ik begonnen met de BBL-Opleiding op het Rijn-Ijssel in Arnhem. Het eerste jaar ging ik werken bij Sign-Match. Daar leerde ik hard werken, doorzetten en niet opgeven. Ook leerde ik kijken in oplossingen. Op school heb ik veel over printers en de productie geleerd. In mijn tweede jaar ging ik werken bij M&J Design, waar ik werd opgeleid door de beste vakmannen/vrouwen. 

Toen ik mijn opleiding heb afgerond ben ik daar blijven werken. Zo kon ik het vak goed leren en werd ik ook regelmatig in het diepe gegooid. Waar door ik snel, effectief en gestructureerd heb leren werken. 

De volgende stap was werken bij All Round Reclame en Montage. Het bedrijf van mijn oom. Één van de handigste monteurs van Nederland. En even terug naar het bedrijf waar alles is begonnen. Zo leerde ik daar geduld hebben en allerlei trucjes met montagewerk. 

Toen was ik er klaar voor. Alle jaren kennis en ervaring ga ik in mijn eigen bedrijf stoppen, “Sign Division”.  Het reclamebedrijf waar ik nu al meer dan 10 jaar naar toe werk. Zo kunnen we door mijn werk, en die visie van u. De reclame creëren van nu. 

Mijn ervaring
2011
Stage 6 maanden bij All Round Reclame en Montage
2012 t/m 2015
Opleiding grafisch vormgeving bij Het stedelijk Zutphen
2017 t/m 2018
Allround signmaker BBL jaar 1, bij Sign-match
2018 tot 2020
Allround signmaker BBL jaar 2 & 3, bij M&J Design
2020 t/m 2022
Loondienst bij M&J Design
2022 t/m begin 2023
Loondienst 1 jaar bij All Round Reclame en Montage
2023
Start Sign Division
2024 tot heden
Nieuw bedrijf naast Sign Division: Funeral Wraps

Extra certificaten en opleidingen

Allround Signmaker opleiding

De allround Signmaker opleiding heb ik in Arnhem afgerond. Ik heb toen gekozen voor een BBL - Opleiding omdat je in de Sign Branche het vak toch het beste leert in de praktijk.

Hoogewerker certificaat

Het komt vaak voor dat er reclame op hoogte word geplaatst. Als dit te hoog is voor een ladder of steiger, word hier een hoogwerker voor gebruikt. Het is dan veiliger, en bovendien ook verplicht om een hoogwerker certificaat te hebben.

VCA - veilig werken

VCA is ook een heel belangrijk certificaat. Om deze te halen moet je alle veiligheidsregels kennen op een werkplek.

Gecertificeerde PPF Installateur

Xpel is een transparante folie die vaak gebruikt wordt om de lak van een voertuig te beschermen. Het heeft een zelf helende functie en zorgt voor bescherming tegen steenslag en kras schade.

Premium Shield certificaat

Premium shield is bijna het zelfde als de Xpel folie. Het materiaal heeft wel enkele verschillen waardoor ik het handig vond om met beide producten te werken.

NHA opleiding

Het is nooit verkeerd om jezelf bij te scholen. Vandaar dat ik regelmatig cursussen of opleidingen doe zodat ik altijd op de hoogte blijf van de nieuwe verwijzen.

Vraag uw offerte aan

Gratis en vrijblijvend
Scroll naar boven
Geverifieerd door MonsterInsights